Nuffnang



Thursday, June 13, 2013

Topsy Turvy Cake

Tempahan dari salah seorang pelanggan setia Ilin.  Memang tiap-tiap kali sambut harijadi ahli keluarga dia, tak miss tempah dengan Ilin.  Alhamdulillah. 
Memang pelanggan Ilin ni suka bagi cabaran pada Ilin.  Kali ni design and color scheme memang datangnya dari dia.  Seperti biasa Ilin akan ubah sikit-sikit je. 
Ni kira kali pertama buat kek topsy turvy.  Bila dah first time tu memang sangat-sangat risau la dibuatnya. 
Nak membuat tu memang dah risau, nak menghantar ke tempat event pun satu lagi risau. 
Kedua-dua tingkat adalah 'real cake'.  Tak ada dummy digunakan pun.  Both tiers are chocolate cake, covered with fondant. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...