Nuffnang



Tuesday, April 30, 2013

Peminat Cream Puffs

Customer Ilin yang sorang ni, yang juga kawan pada suami memang suka penggemar cream puffs.  Ni entah kali ke berapa tempah cream puffs dari Ilin.  Jauh datang tu, dari USJ lagi.
Kali ni tempah 250 cream puffs dan 8 biji pavlova bersaiz 4".

Tuesday, April 23, 2013

Desserts Order

Dah lama tak terima tempahan lapis cheezy.  Tetiba dapat tempahan untuk birthday si anak, untuk diberikan pada guru-guru di tadika.  Ilin buka la tempahan pada sesiapa lagi nak menyelit.
Selain lapis cheezy, Zam tempah fruit tartlets dan blueberry cheese tartlets.
Terima kasih juga pada Izan, Lynn dan Kak Nora kerana menyelit yek.

Tuesday, April 16, 2013

Meraikan Bibik

Tempahan dari ex-boss untuk meraikan harijadi bibik, yang telah bersama dengan keluarganya selama 5 tahun.
Ni antara komen dari ex-boss Ilin di FB: 
"Ilin the cake is superb,moist,delicious to the last bite...and more touching of all my bibik menangis bila I present the cake to her.Yelah after her 5 years of service tak pernah saya celebrate bday dia...and she deserves it."

1.5kg moist chocolate cake with fresh strawberries and chocolate deco.
 

Friday, April 12, 2013

Si Baldu Merah Lagi!

Lagi tempahan red velvet.  Kali ni nak dibawa ke Muar sebab yang nak makannya orang Muar, orang KL tolong tempahkan aje :-).

Tuesday, April 9, 2013

Chocolate Perfection!

Baru je kenalkan kek ni melalui FB Ilin, dah ada orang tempah kek Chocolate Perfection untuk harijadi anak. 
Kek ni terdiri daripada 3 lapisan kek 'chocolate sponge', dilapisi diantaranya white dan chocolate mousse.  Disaluti dengan chocolate glaze. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...