Saturday, February 11, 2012

More Apam Polka Dots

Dulu tempah 2100 biji, kali ni 600 pulak.   Amat-amat bersyukur atas rezeki yang diberi.  Thanks Ina atas sokongan yang berterusan atas produk Mieilin's Kitchen ni. 
Ni close up apam polka dot.  Macam dulu, Ina order inti blueberry sahaja. 
Apam polka dot ni nak kena pandai jaga api dia, kalau besar sangat besar la lubang-lubang pada apam tu.  Bila dah kukus banyak-banyak ni kena la jugak perhati kan air dalam pengukus tu.  Kalau dah sikit kena la tambah, tidak nanti air sikit, dia membuak besar dan boleh juga jadi menyebab lubang besar-besar pada apam.  Ni semua dari pengalaman la Ilin cerita ni.